Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2019 14:33

Σας προβληματίζει η εμφάνιση των φλεβών των ποδιών σας;

 

     Σήμερα είναι ημερολογικά η πρώτη μέρα της άνοιξης και πολλές γύναικες ήδη έχουν αρχίσει να σκέφτονται το καλοκαίρι και την ανάλογη περιβολή. Μαζί όμως με την ευχάριστη διάθεση που δημιουργεί αυτή η σκέψη αρκετές είναι οι γυναίκες που προβληματίζονται για την εμφάνιση των ποδιών τους εξαιτίας των φλεβών τους.

     Είτε το πρόβλημα εντοπίζεται σε ευρυαγγείες (σπασμένα αγγεία) ή σε μεγαλύτερες φλέβες (κιρσοί - φλεβίτης) σήμερα πλέον υπάρχει λύση. Τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικότατα τόσο όσον αφορά στα ενοχλήματα που τυχόν υπάρχουν όσο και στο αισθητικό κομμάτι που κυρίως απασχολεί τις γυναίκες αυτή την εποχή. Στην περίπτωση των ευρυαγγειών θεραπεία εκλογής είναι η σκληροθεραπεία. Πρόκειται για έγχυση σκληρυντικής ουσίας εντός του αυλού των ευρυαγγειών με σκοπό τον αποκλεισμό και τη σταδιακή εξαφάνισή τους. Πρόκειται για μια διαδικασία που γίνεται κατά συνεδρίες και απαιτείται κάποιο χρονικό διάστημα για την ολοκλήρωση της θεραπείας και για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

     Αν η εμφάνιση των φλεβών των ποδιών σας σας προβληματίζει κλείστε ένα ραντεβού με τον αγγειοχειρουργό σας. Θα αξιολογήσει το φλεβικό δίκτυο των ποδιών σας και θα σας προτείνει την προτιμότερη για εσάς αντιμετώπιση.